CD&V Vorselaar presenteerde zondag haar volledige kandidatenlijst waarmee de partij op 14 oktober naar de kiezer trekt. Lijsttrekker is schepen Ludo Adriaensen. Lijstduwer wordt schepen Simon Dens.

CD&V Vorselaar heeft zijn huiswerk voor de verkiezingen al voor een groot deel klaar.

Enkele opmerkelijke vaststellingen:
. vele nieuwkomers speciaal aangezocht in het kader van de visie achter onze lijst.
. vele jongeren (7)
. 10 vrouwen waardoor het de eerste keer is dat CD&V in Vorselaar met meer vrouwen dan mannen naar de kiezer trekt.

Lijsttrekker Ludo Adriaenssen: "CD&V heeft in deze bestuursperiode met 6 leden in de gemeenteraad waarvan 3 schepenen in een uitvoerend mandaat en met 3 leden in de OCMW-raad Vorselaar met succes mee bestuurd. We staan nu klaar met een sterke ploeg om ons deel aan het bestuur verder te zetten."

"Sinds september vorig jaar heeft CD&V-Vorselaar op twee sporen de verkiezingen voorbereid . We gingen op zoek en vonden nieuwe leden , bestuursleden en vooral leden die zich mee kandidaat willen stellen op de lijst om onze doelstellingen te bereiken : nl. Vorselaar verder besturen zoals we bezig zijn. Anderzijds werd in 7 werkgroepen, samengesteld uit leden, bestuursleden maar ook geïnteresseerde inwoners, een inhoudelijk sterk programma opgesteld."

"Met deze lijst willen we een ambitieuse campagne uitbouwen. Graag wil ik de visie achter de lijst voorstellen. Topprioriteit in de campagne en in het verkiezingsprogramma zal zijn : CD&V-Vorselaar houdt Vorselaar financieel gezond. Vanuit de goede resultaten op vlak van het financieel beleid van afgelopen periode willen we ook tijdens de komende jaren vertrekken van een goede financiële basis in onze gemeente. We zijn er rotsvast van overtuigd dat we én een aantal belangrijke investeringen – kinderopvang, riolering en dorpsverfraaiing - kunnen doen én Vorselaar financieel gezond houden. Daartoe kunnen we beschikken over een ervaren en deskundig beheerteam op onze lijst."

De lijst:

1.Ludo Adriaenssen schepen
2. Mia Mesens raadslid
3. Luc Lauwereys schepen
4. Bea Landuyt nieuw
5.Emiel Baum raadslid
6.Joke Somers nieuw
7.Staf Daems OCMW
8.Maggy Brochoven
9.Nadia Van Rooy
10.Marijke Verhavert nieuw
11.Renild Broes
12.Leen Op de Beeck nieuw
13.Bram Desimpelaere nieuw
14.Bram Goossens nieuw
15.Romy Loosveldt nieuw
16.Anand Moons nieuw
17.Sara Somers nieuw
18.Bart Geukens OCWM
19.Simon Dens schepen