De CD&V heeft in Westerlo haar schepenambten toegekend. De bevoegdheden worden later verdeeld.

CD&V-Westerlo heeft op een bestuursvergadering de schepenambten toegewezen.

De verkozenen zullen de ambten als volgt opnemen:
Burgemeester: Guy Van Hirtum

Schepenen:
Filip Verrezen,
Kelly Verboven,
Lowie Thys (3 jaar 2013 tem 2015) & Kristof Welters (3 jaar 2016 tem 2018),
Tinne Wuyts (3 jaar 2013 tem 2015) & Evelien Belmans (3 jaar 2016 tem 2018).

OCMW-voorzitter: Kristof Welters (3 jaar 2013 tem 2015)

Evelien Belmans (27 jaar)(Westerlo-centrum) Evelien werkt als woningverantwoordelijke in een instelling voor mensen met een beperking, het Gielsbos te Beerse. Ze was actief bij de Chiro en gedurende 5 jaar voorzitster van het jeugdhuis Phoenix.

Kristof Welters (33jaar) (Heultje 42) Kristof is leraar Nederlands/Geschiedenis en geeft les in Sint-Katelijne-Waver in het college Hagelstein. Hij is uittredend fractievoorzitter voor CD&V in de gemeenteraad en uittredend provincieraadslid van Antwerpen.

Tinne Wuyts (31 jaar) (Tongerlo) Tinne studeerde rechtspraktijk aan de Plantijn Hogeschool en behaalde tevens een graduaat in de verzekeringen. Zij is tien jaar werkzaam bij KBC-verzekeringen in Tongerlo en combineert deze baan met studies aan de rechtsfaculteit van de universiteit Antwerpen. Ze is  3 jaar voorzitster van de lokale CD&V-jongerenafdeling.

Kelly Verboven (foto boven) (32 jaar) (Oosterwijk) Kelly werkt als advocate met een eigen kantoor aan de Olenseweg. De voorbije 6 jaar was ze als schepen verantwoordelijk voor cultuur, toerisme, kinderopvang, bibliotheek, kunstonderwijs, internationale relaties en dierenwelzijn.

Lowie Thys (49 jaar) (Westerlo-centrum). Lowie is deeltijds huisman en deeltijds technisch medewerker van de vrije basisscholen van Westerlo, Zoerle-Parwijs en Oosterwijk. Lowie is 12 jaar gemeenteraadslid.

Guy Van Hirtum (53 jaar) (Tongerlo) Beroepshalve is Guy advocaat met een zelfstandige praktijk maar hij is vooral reeds 16 jaar burgemeester van Westerlo en daardoor alom gekend en gewaardeerd.

Filip Verrezen (39 jaar) (Oevel) Sinds 12 jaar is Filip schepen waarbij hij de voorbije jaren als eerste schepen de bevoegdheid had over: financiën, milieu, communicatie, onderhoud wegen en groenvoorzieningen.

De verdeling van de bevoegdheden wordt op een later moment meegedeeld.