Zaterdag vindt in de Bouwelse beroemde kroeg 't Toreke de Cees Bol-fandag plaats. Een organisatie van zijn Belgische fanclub. 'De Nederlandse wielerbelofte die het voorbije seizoen onder andere Nokere Koerse won en een rit in de Ronde van Californië, waar hij Peter Sagan in een massasprint vloerde, komt naar 't Toreke afgezakt', zegt Bol-protagonist Bart Obbels.

'De fandag, waarop iedereen van harte welkom is, start al om 15 uur en zal tot de vroege uurtjes duren. Er wordt onder andere een Sunweb-restaurant in een verwarmde tent opgebouwd waar culinaire hotdogs worden geserveerd.

Binnen in het café is een koersaankomst gesimuleerd voor spurtbom Cees Bol die hier omstreeks 19 uur finisht.

Omstreeks 20 uur zal de presentatie van Cees Bol starten met zijn beste jaarprestaties op film, gevolgd door een interview met de wielrenner zelf. Daarna volgt voor de fans een handtekeningsessie met fotoshoot in de Cees Bol-corner waar foto's en posters gratis gegeven worden door zijn fanclub Toreke.

Daarna is het discouurtje met DJ Emilion en wordt de 4,5 m hoge Cees Bol-raket buiten aangestoken met kerstverlichting. De slogan van de clubleden bij elk succes van hun held is immers: 'De Cees is een raket, olé, olé! (BO)