U bent hier

Celine Van Ouytsel (22) uit Herentals finaliste : 'Ja, ik wil Miss België worden'

Herentals | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen
01.10.2019 - 00.43u
Door: Herman Gezelle
Afgelopen zaterdag werden de 32 finalisten voor Miss België 2020 aan de pers voorgesteld in club Carré in Willebroek.  Ook de Herentalse Celine Van Ouytsel, die onlangs de titel Miss Antwerpen behaalde, heeft een plekje bemachtigd in de finale. Die finale vindt plaats op 11 januari in het Plopsatheater in de Panne.
 
Celine kijkt alvast uit naar de finale : “Ik ben ongelooflijk fier en dankbaar dat ik deze kans krijg en zo een stapje dichter sta bij de titel van Miss België, maar nu begint het pas.

Ik heb nog een lange weg af te leggen en kan niet wachten om er in te vliegen. Ik ben gemotiveerder dan ooit. Gedreven en doelbewust jaag ik de droom na. Ik wil Miss België worden.” 
 
Celine hoopt haar grote droom waar te maken en vraagt daarom de steun aan jullie Nnieuws-lezers. Wil jij dat Miss België 2020 een 22 jarige juriste uit de Kempen Neteland wordt? Stem dan op Celine.

Dat kan door MB17 te sms’en naar het nummer 6665. 
Er kan onbeperkt gestemd worden en de sms-voting telt voor 1/3 mee.
 
Foto: Miss Belgie - fotograaf Kevin Zwijsen / Nnieuws / Johan Temmerman.
imageMeer nieuws

'Wandeling voor nabestaanden van een zelfdoding, vrienden en sympathisanten in de Kempen'

Kempen regio | Provincie Antwerpen 26.02.2020 - 16.42u reading time12min

Zondag 1 maart van 14u tot 17u organiseert Meerhout de eerste wandeling voor nabestaanden van een zelfdoding, vrienden en sympathisanten door in samenwerking met J.D. Consulting en de werkgroep Verder na Zelfdoding. (www.werkgroepverder.be)

De deelnemers vertrekken voor een wandeling van ongeveer 5 km aan de Bed & Breakfast 'Het Verloren Schaep', Molsebaan 115 2450 Meerhout. Rond 15.00 uur wordt er in 'de Belse bossen' een 'stil moment'georganiseerd. De deelname is gratis.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto