Sterrenchef Wout Bru heeft donderdagavond tijdens een unieke zoom meeting live zo'n 190 klanten (71 bubbels) van Maes Industries simultaan in de culinaire watten gelegd.
Een huzarenstuk, perfect geslaagd dankzij de gerenommeerde broadcast support van Videohouse.
'Omdat samen tafelen met onze klanten momenteel niet kan wegens de huidige covid-maatregelen, hebben we een concept neergezet zodat we toch samen met hen kunnen genieten van lekker eten en drinken', zegt CEO Jimmy Maes van Maes Industries uit Herentals.
'Wout Bru had een unieke foodbox samengesteld vol gastronomische hoogstandjes, een 3-gangen menu die onze gasten thuis verder konden klaarmaken', vervolgt Jimmy Maes. 'Een beetje een doe-menu om nog meer in je eigen bubbel samen te genieten. Onder de noemer Dinner for 2 by Wout Bru.'
'Rechtstreeks keukengeheimen van een topchef ontfutselen, kan je niet iedere dag'
De 190 deelnemers konden tijdens deze zoom meeting rechtstreeks Wout Bru vragen stellen. Zich stap voor stap laten uitleggen hoe ze het 3-gangen menu best bereiden. Natuurlijk gaf Wout ook enkele persoonlijke kooktips en -geheimen vrij, die enkel topchefs intern kennen.
Je kreeg ook uitleg over de afkomst van de ingrediënten, en hoe deze werden bewerkt: welke kruiden, het ambachtelijke proces, de bijhorende wijnen.
Een supertevreden deelnemer: 'Deze unieke culinaire avond gaan we niet snel vergeten. Al die gedetailleerde 'geheime' keukentips van deze toffe Wout Bru, persoonlijk live bij ons thuis gebracht.
Dat was héél interessant. We hebben van ieder moment genoten, alles was heerlijk en perfect afgewerkt. Dank u Maes Industries!'
Wout Bru : 'Boeiende avond met zeer nieuwsgierige deelnemers'
'In deze bizarre tijden was het heel fijn om samen met m'n goede vriend Jimmy Maes zo'n 190 aandachtige deelnemers te kunnen verwennen', lacht een tevreden chef Wout Bru.
'Vooral de massa vragen over hoe en wat, en 'heb je enkele keukengeheimen voor ons', deden me deugd. Technisch zat het ook prima met Videohouse.
Ik hoop samen met iedereen dat spoedig de coronaperiode voorbij is, en dat de klanten opnieuw in de horeca kunnen komen genieten.'
'Wout Bru : niet zomaar een chef'
Wout Bru is een Kempense topchef (Beerse) die veel ervaring opdeed in het buitenland. In Eygalières in het Franse Massif des Alpilles, opende hij zijn eerste zaken.
Al snel leverden die hem één - en daarna 2 - sterren op. Hij was te zien in diverse populaire kookprogramma's op de Vlaamse tv, waarna Marc Coucke en Bart Maerten hem voorstelden om de culinaire teugels van Le Sanglier (Durbuy) in handen te nemen.
Maes Industries : een verhaal van succesvol ondernemerschap
Sinds de oprichting in 2006 kent Maes uit Herentals een sterke groei. Inmiddels telt het bedrijf onder leiding van oprichter Jimmy Maes een hecht team van 45 medewerkers.
Naast particuliere installaties richt Maes zich als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf op opdrachten voor KMO's, retail en industrie.
Jimmy Maes : 'Klantenservice komt altijd op de eerste plaats. Dat uit zich in klantenadvies op maat dankzij de eigen studiedienst, merkonafhankelijke keuzes zodat altijd de beste installaties worden voorgesteld, correcte afspraken over timing en deadlines, een vakkundige installatie door experts én een 24/24 na-service.' https://www.maesindustries.be/
Op de foto : Wout Bru (l.) en Jimmy Maes.
Guy Verellen/ Nnieuws / foto's Evi Smets.