Lierse heeft reden tot feesten. Het won een zespuntenwedstrijd tegen Cercle Brugge.   Lierse heeft voor de tweede keer op rij de drie punten meegenomen : 1-2.

Masika strafte een te korte terugspeelbal van Wils op Werner af. Cercle had tot dan het betere spel op de mat gebracht en was even van slag. Keita en Masika kwamen oog in oog met Werner en konden de score verder uitdiepen, maar misten.

Vijf minuten voor het rustsignaal kon Cercle toch gelijkmaken. Nadat een kopbal van Sukuta-Pasu de hand van El Messaoudi raakte, ging de bal op de stip. Sukatu-Pasu zette de strafschop om.
Keita, die een gevaarlijke voorzet net niet goed kon controleren, werd mooi vrijgespeeld door Traoré en trapte de 1-2 in de korte hoek voorbij Werner. 

Lierse domineerde en Cercle voetbalde op wankele benen. Losada kreeg nog een uitgelezen kans om Lierse de doodsteek toe te laten dienen, maar de Argentijn trapte een penalty na een haakfout op Keita naast.

Lierse speelde de wedstrijd rustig uit en keert na een 6 op 6 tegen rechtstreekse concurrenten met een heel goed gevoel terug naar het Lisp.