SK Lierse heeft op het veld van Cercle Brugge de derde wedstrijd in de play-off 3 gewonnen. Lierse scoorde in de eerste helft met een heerlijke vrije trap van Velikonja. In de tweede helft krulde Hafez enig mooi de 0-2 binnen.

Geen rood voor Kabananga

Cercle Brugge verzuimde vooral via Kabananga de kansen af te maken. Bensebaini verdedigde knap en ook doelman Bajkovic pakte uit met enkele knappe reddingen. Maar eigenlijk verdiende die Kabananga geen doelpunt.

Hij verdiende donkerrood nadat hij met zijn studs op de knie van Mojsov ging staan. Scheidsrechter Luc Wouters noch zijn 5 andere collega's hadden iets gezien. Mojsov moest zwaar geblesseerd van het veld.

Als geel-zwart zondag thuis de vierde wedstrijd in de play-off 3 wint,  dan zakt Cercle Brugge rechtstreeks naar 2e klasse en spelen de Pallieters de eindronde met de tweedeklassers.