Vrijdag stond de tweede topaffiche op het programma voor de Real boys. Nu mochten zij de verre verplaatsing maken naar het ongeslagen Charleroi. Real moest het doen zonder de geschorste Ajouaou.
De wedstrijd begon en Morad moest in de eerste minuut al ingrijpen op een schot van Aiyoub. Real dat veel balbezit heeft vind in de eerste minuten geen gaatje in de verdediging. 5' Moucine stuurt Kiri binnendoor maar zijn schot gaat net naast. Charleroi blijft op foutjes van de bezoekers geduldig en Real bouwt zijn aanvallen zorgvuldig op. In de 13' pas van Kharoubi naar Mouhcine maar de bal komt via binnenkant van de paal terug in het spel. Pech voor de mannen van Elmos. 16' Makrini alleen door wordt foutief gestopt door de laatste verdediger. Scheidsrechter Bylois fluit. Iedereen dacht aan rode kaart maar in het Waalse gedeelte zijn andere reglementen. Geen kaart! De vrije trap gaat echter over het doel. Real blijft met kansen morsen. In de 17' Kharoubi bedient weer Mouhcine maar keeper stopt weer het schot. In de 19' dan toch de verdiende voorsprong voor de bezoekers wanneer Kharoubi Kiri ziet vrij staan en deze bal in het lege doel legt. 0-1. Zo gaat men dan ook rusten.
Tweede helft. Charleroi begint met de aftrap en trekt onmiddellijk naar voor. Morad red andermaal dit schot. Charleroi trekt weer ten aanval en binnen de eerste minuut komen ze gelijk als Aiyoub scoort. 1-1. De wedstrijd golft op en neer. Mouhcine word in de 25' aan de zijlijn buiten getorpedeerd maar onze topscheids Bylois zag dit jammer genoeg weer niet. 27' Charleroi komt op voorsprong na een mooi uitgespeelde counter. Aiyoub scoort. 2-1. Minuut later antwoord Real en maakt knap de 2-2 via Makrini. In de 32' was het weer raak Makrini past naar Mouhcine en deze werkt mooi af. 2-3. Nu antwoord de thuisploeg op een vrije trap die enkel de scheids gezien had. Realspeler Kiri krijgt dan ook nog geel bovenop. De scheidsrechter is Real niet goed gezind. Charleroi bedankt voor deze vrije trap en scoort. 3-3. Real krijgt kansen maar verzuimt te scoren en als je het vergeet af te maken dan krijg je het deksel op de neus. 36' en de thuisploeg scoort de 4-3. Time-out en Gessner zet alles op alles. Een vijfde veldspeler word ingezet. Real probeert maar in de allerlaatste minuut valt het verdict. De thuisploeg scoort de 5-3. Einde match.
Drie opeenvolgende nederlagen voor Real Noorderwijk en telkens na een goed gespeelde partij. Volgende week moet er gewonnen worden tegen Moeskroen.
Speelden voor Real Noorderwijk: Talhaoui Morad, Van Bael Davy, Marouane Abderrahim, Kherouach Abdullah, El Kharroubi Abdullah, Salah Hicham, Ameziane Othman, Bouyakoubi Karim, El Makrini Yassine, Zerouali Mouhcine, Rahou Bilal en Gessner Mathias.

Dit bericht is verstuurd naar ludo.coenen5@telenet.be. Als je dergelijke e-mails in de toekomst niet meer van Facebook wilt ontvangen, kun je je afmelden.
Facebook, Inc., Attention: Department 415, PO Box 10005, Palo Alto, CA 94303