Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chef Cis Goetschalckx : “Topgastronomie én beleving centraal, feesten op maat in een uniek totaalconcept”

Koken met Cis

Het bekende Traiteur- en cateringbedrijf ‘’Koken met Cis’ uit Olen is de successtory van chef-kok Cis Goetschalckx met z’n ervaren team.  De feestdagen zijn net voorbij, maar ook voor een traiteur staat de tijd nooit stil. 

Tijd voor een kijkje achter de schermen van een geliefd Kempense traiteur die de knepen van het vak perfect onder knie heeft met belangrijke nationale referenties en prima reviews.  Jawel, een onderscheiding in Guide Gault&Millau méér dan waard.

 

Probus Herentals

Vanmiddag organiseerde Probus Herentals haar jaarlijkse Nieuwjaarsdiner - onder supervisie van Chef Cis - in de historische Salons de Limpens in Herentals.  Probus is de samentrekking van het Engelse "(Pro)fessional and (Bus)iness people".  Geen serviceclub, maar wel gegroeid uit Rotary International.  Allemaal gourmands van het éérste uur.

 

Koken met Cis’ : totaalbeleving, uniek concept, naar tevredenheidsgraad 10/10

De aanvulling van de jarenlange kookervaring van Cis met het jeugdig organisatietalent van zijn creatieve team vormt de perfecte combinatie voor een méér dan succesvol culinair feest.

Chef Cis runde jarenlang met klasse o.a. de catering van een populaire yachtclub in de haven van Antwerpen (Linkeroever) met zo’n 230 events per jaar.

“Ik serveer niet alleen dagverse verfijnde gerechten maar ook een onvergetelijke totaalbeleving voor onze gasten”, zegt chef-kok Cis Goetschalckx.

“We vertrekken van de klassieke Franse keuken, maar we volgen heel graag – op verzoek – ook de moderne keuken voor de jeugdigen. De planning begint in overleg op een compleet wit blad.  

Een feest - business of pleasure - we luisteren vooraf in detail naar jouw verwachtingen en vertalen dit naar een uniek feestconcept.   We creëren een opvallend paradijs bij je thuis, in je tuin, een feestzaal of je bedrijf.  Alléén maar culinaire hoogstandjes vol verrassingen.  We hebben heel wat partners die voor extra animatie en de inkleding zorgen.  Gewoonweg : alles kan. 

Ook regionale accenten met seizoensgebonden streekproducten vaak van eigen bodem ontdek je in ons gamma.  Denk aan o.a. de asperges van de Pleynhoeve (Noorderwijk), de Saffraanboerderij Morkhoven, aardbeien uit Hoogstraten, en véél meer toppers uit onze Kempen.  

We presenteren tevens een uitgebreide selectie aan topwijnen en champagnes o.a. Bollinger, die perfect 'marcheren' met de gerechten.  Alles kan, op maat van je budget.  Ook de wijnen uit je eigen kelder kan uiteraard", besluit een enthousiaste chef Cis.

Salons De Limpens feestlocatie

Het historische notarispand Salons de Limpens op de Grote Markt Herentals, beschikt over een prachtige trouwzaal, ceremoniezaal, vergaderzalen, salons en een mooie aangelegde tuin voor al je feesten en evenementen in alle mogelijke thema’s.

Ook als locatie voor tentoonstellingen, presentaties, lezingen, fotoshoots, filmopnamen en
kleine concerten is Salons de Limpens geschikt.  Beleef het allemaal op dit prachtige domein, waar tot 250 personen kunnen genieten van een culinair feest.

Red. & beelden Guy Verellen / NNieuws.

Het bestuur van Probus Herentals met Chef Cis (rechts) in Salons de Limpens

Het bestuur van Probus Herentals met Chef Cis (rechts) in Salons de Limpens

URL

Grote markt 17, Herentals, België

Koken met Cis

Deel dit artikel