U bent hier

Chinese delegatie Maxus Full Electric bezoekt Van Houdt Groep in Herentals

Herentals | Internationaal | Kempen regio | Neteland
18.10.2019 - 14.31u
Door: Herman Gezelle

Een 4-koppige delegatie van Maxus, de Chinese elektrische Van-specialist, bracht olv Shijun Zhu, general manager European region, een werkbezoek aan haar eerste officiële verdeler in België. De bekende Van Houdt Groep op de Lierseweg Herentals.

'De ambitieuze toekomstplannen werden besproken met als hoofdthema de verdere uitbouw van hun gamma want naast de EV 80,' zegt Peter Hudders, vestigingsleider Van Houdt Groep Herentals.  'We mogen volgend jaar een EV 30 en EV 90 verwachten zodat een uitgebreid gamma van klein naar groot, die je straks bij de groep Van Houdt kunt bewonderen en testen.

Maxus : zero emission, 5 jaar garantie en - wegassistentie

De opvallende kenmerken van de Maxus EV80 : zero emission, 5 jaar garantie en - wegassistentie, 8 jaar batterij garantie, snelle oplaadtijden (minder dan 45 min. via snellader) en een aantrekkelijk laad- en trekvermogen.

Op de foto : de delegaties van Maxus o.a. Shijun Zhu, general manager European region, en de Van Houdt Groep met Jo Van Bree, sales consultant Maxus; Edwin Van Houdt, afgevaardigde bestuurder; Wim Verstraeten, operationele directeur groep Van Houdt en Peter Hudders, vestigingsleider Herentals.

Nnieuws / Guy Verellen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto