Circus Pipo is weldra te gast in Herentals op het multifunctioneel terrein Herenthoutseweg 120 (VC-stadion) met een indrukwekkende familieshow van 2 maal 45 min. met clowns, lucht- & grondacrobaten, jongleurs, dierendressuur met kamelen, lama's, geiten,...

Voorstellingen gaan door op volgende data en uren:  wo 19 sept 15u; vr 21 sept 18u; za 22 sept 15u & 18u; zo 23 sept 11u* & 15u; *zondag 23 sept om 11u: volwassenen betalen kindertarief (van kassaprijs).

Goed om weten:

- verenigingen en instellingen die werken met gehandicapten, minderbedeelden en bejaarden genieten een uitzonderlijk tarief; - aangeslotenen kunnen boeken via Toerisme Vlaanderen, Vrijetijdsparticipatie; - afhankelijk van het aantal personen geven wij exclusieve voorstellingen, ook buiten de geplande uren; - een groepskorting is altijd bespreekbaar; - circus is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Geef uw verjaardagsfeestje tijdens een voorstelling, ze voorzien een lange tafel en verrassingen.  Andere standplaatsen met data & uren van de shows staan op onze website, bij "reservatie" vindt u er ook de verschillende toegangsprijzen.

https://circuspipo.wordpress.com/ -  www.facebook.com/circuspipobe/