U bent hier

Circustheater 'Circus Ronaldo' met Swing

Olen
17.04.2019 - 11.01u
Door: Herman Gezelle

Tijdens het laatste weekend van de paasvakantie strijkt het circustheater 'Circus Ronaldo' neer in Olen met hun nieuwe voorstelling 'Swing'.

Met deze voorstelling opent deze bijzondere circusfamilie een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij. Verwacht geen grote dramatiek maar wel een swingende mix van circus en variété.

Een frisse waaier van speelse allroundartiesten en muzikanten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de gouden jaren veertig.

Nestel je neer in hun charmante circustent, laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren '40 en ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde.

Het is misschien het moment om je klanten, personeel, vrienden of jezelf te trakteren op een avond met humor en doldwaze fratsen en laat je omhullen door de warmte, de speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse opgewektheid van Circus Ronaldo's jonge garde, en ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde.

Waar: grasterrein achter de sporthal van OLV-Olen

Wanneer vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april telkens om 20u.

Inkom 15,00 euro

Tickets via keizerkarelolen.be, aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1, aan de balie van de bibliotheek, Oevelseweg 24 of bij de dienst vrije tijd, Lichtaartseweg 9.

Organisatie vzw Keizer Karel Olen.

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto