Wie Geel wil verkennen, kan dat vanaf zondag 28 april ook al golfend. City Golf biedt een wandeling met begeleider aan in de stad, waarbij de bezoekers tijdens die wandeling ook een partijtje golf kunnen spelen.

Tijdens de opening van het toeristisch seizoen op 28 april wordt om 14 uur officieel City Golf Geel gelanceerd. Geen golf op een klassieke golfbaan, maar wel op diverse locaties in de binnenstad. Speciaal hiervoor werd een unieke wandeling uitgestippeld, die de deelnemers op twee uur tijd langs zes verschillende locaties brengt. Daarbij leren ze niet alleen de toeristische trekpleisters kennen, maar ook de verborgen pareltjes van de stad. Ze wandelen door de stad en spelen op de uitgekozen plaatsen naar targets die zich reeds in de stad bevinden zoals bijvoorbeeld een standbeeld of een zitbank. Maar het kan evengoed een netje of vlagje zijn dat eerst wordt geplaatst. Golfervaring is niet nodig, het plezier staat voorop. De deelnemers krijgen voor aanvang ook een korte golfinitiatie.

10 duotickets te winnen

Wil je zelf je golfkunsten eens komen testen of heb je gewoon zin in een leuke namiddag amusement? Naar aanleiding van de lancering van City Golf Geel maak je kans op een duoticket om op zondag 28 april in de namiddag zelf een tweetal uurtjes onder begeleiding te komen City Golfen.

Je kan aan de wedstrijd deelnemen via de City Golf pagina op de website www.geel.be (onder de rubriek Toerisme). Op de foto die je op deze pagina ziet werd het golfballetje vakkundig weggewerkt. Kan jij raden in welk vakje het balletje zich bevond?

Stuur de oplossing voor 22 april via het digitale antwoordformulier dat je op dezelfde pagina kan vinden door en wie weet win jij wel een gratis City Golf voor 2 personen op zondag 28 april om 14.30 uur of om 15.00 uur.