U bent hier

Clamotte Christmas Box Actie

Herenthout | Neteland
01.12.2017 - 19.15u
Door: Mark Jaspers

Clamotte Rock vindt plaats op 11 en 12 mei 2018 op terrein Oosterhoven in Herenthout. Voor de echte muziekliefhebber begint de festivalzomer echter al onder de kerstboom. De Clamotte Christmas Box is gegarandeerd het geschikte kerstgeschenk.

De box bevat een Full Package Combiticket en een uniek festivalgadget. We lossen slechts honderd exemplaren, waardoor ons kerstpakket een heus collector's item wordt. De prijs van een box houden we scherp op 25 euro, volgens ons het gangbare tarief voor feestcadeaus. Tot en met oudjaar is de Clamotte Christmas Box beschikbaar bij dagbladhandelaars Papyrus in Nijlen en aKtueel en 't Krantje in Herenthout.

Clamotte Rock schenkt per verkochte box vijf euro aan de Tuut van Tegenwoordig, een organisatie die jongeren bewustmaakt van de gevaren van te luide muziek.
Ondertussen werken we tussen de feesten door heel hard aan onze affiche. We verwachten dat de kerstman mooie namen brengt voor onze 22ste editie!

imageMeer nieuws

Maatwerkbedrijf TWERK innoveert in coronatijden

Herentals | Kempen regio 24.10.2020 - 12.39u reading time6min

Dat de Coronacrisis heel wat ondernemingen voor bijzondere uitdagingen stelt, is zeer bekend. Dit is dan ook niet anders voor VZW TWERK. TWERK is een maatwerkbedrijf voor mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) in Herentals.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto