U bent hier

Clamotte Rock : Black Box Revelation headliner

Herenthout
18.02.2019 - 09.17u
Door: Mark Jaspers

Met Black Box Revelation maakt Clamotte Rock meteen zijn headliner bekend. Het is geleden van 2008 op het voormalige Hooifeesten Festival dat het blues-rock duo nog in Herenthout speelde.

Ook De Mens, The Hellphonics en Shadow Crooks tekenen present op het Hemelvaartweekend. Eerder werden reeds DAAN, MY BABY en The Maverick Renegades gelost en worden er dj sets voorzien door Shameboy, Praga Khan, Jan Vervloet en Omdat Het Kan Soundsystem. Het festival heeft nog 2 grote aankondigingen in het vooruitzicht.

Vorig jaar verkocht het festival op zaterdag uit. Voor deze editie vlogen de Early Bird en de Second Wave tickets alvast de deur uit. Momenteel zijn er enkel nog Regular Tickets verkrijgbaar via www.clamotterock.be

imageMeer nieuws

Inwoners Grobbendonk/Bouwel en personeelsleden lokaal bestuur mogen nieuw logo kiezen

Grobbendonk 25.03.2019 - 13.28u reading time2min

Sinds 1 januari 2019 wijzigde er heel wat binnen onze gemeente. Een nieuw bestuur ging aan de slag en gemeente en OCMW integreerden en vormen nu samen het lokaal bestuur Grobbendonk. Bij vernieuwing hoort ook een nieuwe look. Daarom steken we onze huisstijl in een nieuw jasje en kiezen we voor een nieuw logo!

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto