Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clamotte Rock : de eerste namen

Na de uitverkochte feesteditie ter gelegenheid van de 25e editie, keert Clamotte Rock terug naar een tweedaags festival. 
 
De fans hebben even geduld moeten uitoefenen, maar stilletjes aan vallen de puzzelstukjes op hun  plaats en krijgt de affiche van Clamotte Rock 2023 vorm. Met trots kondigt de organisatie dan ook de eerste namen aan vandaag. En er wordt meteen met grof geweld geschoten.
 
Zo staat op zaterdag 20 mei 2023 de grootste metal band die België heeft gekend op het festival. Channel Zero sluit hun Belgisch-Nederlandse tournee af in Herenthout. Met deze reeks optredens vieren ze hun 30-jarig bestaan.
 
Het tweede zwaargewicht op zaterdag doet ongetwijfeld bij vele nineties-kids ook de nodige belletjes rinkelen. Met nummers als Lords of the BoardsBig in Japan & Open Your Eyes wordt het publiek op de onmisbare meezingers getrakteerd. De Duitse Guano Apes, met frontvrouw Sandra Nasic, brengen een fusie van metal, pop en rap.
 
Als eerste naam op vrijdag 19 mei 2023, zet de organisatie SONS. Vorige zomer speelden ze nog  een compleet gevulde tent op Werchter plat. In mei is het nog een keer aan Clamotte Rock. SONS stond namelijk in 2018 al op het podium in Herenthout, nadat ze de nieuwe lichting van Studio Brussel wonnen.
 
Verder wordt ook de eerste DJ voor Le Jardin op zaterdag gelost. Pat B staat garant voor de hardere feestjes met een mix van freestyle, hardstyle en classics.
 
Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via www.clamotterock.be
. De vorige jaren waren steeds sneller uitverkocht.

Deel dit artikel