Allez Allez, Sven Hammond, DJ Adriaan Van den Hoof en The Chalkheads vervoegen Bart Peeters op vrijdag 22 mei  op Clamotte Rock.

Bart Peeters was al eerder geweten, maar nu maakt het festival zijn volledige vrijdag-avond programmatie bekend:

Allez Allez was een succesvolle Belgische funkband die een kort bestaan kende van 1981 tot 1983. Het was een verhaal van too much, too young. In 2017 keerden ze echter terug.

Volwassener en beter dan ooit! Live is het een wervelwind van hyperfunk, trips-down-memory-lane, en hier en daar een welgeplaatste mash up van bekende jaren '80 songs.

Al twaalf jaar een begrip in het (internationale) live-circuit, Sven Hammond is een Nederlandse band die zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Die ene constante factor is er al een dik decennium lang; de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee. Rock, soul, blues, het klinkt altijd vertrouwd maar verveelt nooit.

DJ Adriaan Van den Hoof komt voor de gelegenheid de avond afsluiten achter de discobar. Hij staat er om bekend een groot muziekliefhebber te zijn, en dan in het bijzonder van de betere hip hop, funk en disco platen.

Clamotte Rock openen? Die eer is weggelegd voor het Herenthoutse-Herentalse-Grobbendonkse The Chalkheads. Poprock om tijdig te komen ontdekken!

De volgende lading artiesten wordt maandag bekendgemaakt.

Clamotte Rock
22 & 23 mei - Herenthout
Tickets €20 (vrijdag), €30 (zaterdag), €40 (combi)
Ticket verkooppunten: www.clamotterock.be, Dagbladhandels Papyrus (Nijlen), 't Krantje & Aktueel (Herenthout)

Line up 22 mei: Bart Peeters, Allez Allez, Sven Hammond, DJ Adriaan Van den Hoof, The Chalkheads

Line up 23 mei: Wolfmother, Warhola, Dr Lektroluv, RHEA, The Darkraver, Hypesquad, Superstyling, Crooked Steps, more tba.