U bent hier

Clamotte Rock lost laatste namen

Herenthout
28.03.2019 - 10.56u
Door: Lex Verellen

Het Herenthoutse festival bevalt van een laatste lading artiesten. Zwangere Guy maakt de affiche van Clamotte Rock zo goed als compleet. Het alias van Gorik van Oudheusden is tegenwoordig alomtegenwoordig en hoort tot de top van de Belgische hip hop.

Ook de liefhebbers van het hardere gitaargeweld komen wederom aan hun trekken. De Kempense trots Crackups verdient een plaats op het Clamotte podium. Equal Idiots-frontman Thibault Christiaensen kondigde onlangs in zijn Studio Brussel show Rock 'n Ros de comeback aan van zijn streekgenoten.

The Friends mag het festival op gang trekken. De twee dj's uit Bevel openen op zaterdag de tweede festivaldag vanop de dj-stage Le Jardin.

Clamotte Rock verkocht vorig jaar voor het eerst uit op zaterdag. De vlotte voorverkoop van Early Bird en Second Wave tickets lijken alvast de voorbode van een geslaagde editie 2019.

Clamotte Rock

31 mei & 1 juni 2019
Herenthout, België
Tickets €20 (vrijdag), €30 (zaterdag), €40 (combi)
 
Vrijdag 31 mei 2019: DAAN, De Mens, Mud 2, The Maverick Renegades
 
Zaterdag 1 juni 2019: Blackbox Revelation, Zwangere Guy, Praga Khan dj set, Shameboy dj set, MY BABY, Crackups, Black Leather Jacket, The Hellphonics, Omdat Het Kan Soundsystem, Shadow Crooks, Hypesquad, The Friends, Back To Basicz Stage
imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto