Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clamotte Rock : ook Tourist LeMC, NAFT, Tuff Guac en Skyve ft Flo Windey on stage

Clamotte
URL

Clamotte Rock festival kondigt met trots de laatste portie artiesten aan voor de affiche op 19 en 20 mei 2023.   Tourist LeMC, NAFT, Tuff Guac en Skyve ft Flo Windey komen er bij op de main stage op zaterdag.

Op Le Jardin zijn dat Murdock, Hypesquad, Eagl, Bobalicious en dj John. Vrijdag 19 mei worden Chibi Ichigo op de main stage en Pat Krimson en Davidoff op Le Jardin toegevoegd.

'Met Tourist LeMC, de Belgische rapper, zanger en songwriter die bekend staat om zijn mix van hiphop, folk en poëzie, voegt Clamotte Rock verrassend nog een extra headliner toe op zaterdag 20 mei. Het publiek kan genieten van de stadstroubadour zijn bekendste hits zoals 'Koning Liefde', 'Horizon' en 'Spiegel'.
 
Nog op zaterdag staan NAFT, Tuff Guac en Skyve ft Flo Windey. NAFT brengt als live band techno en house op het podium met een volledige blazerssectie. Tuff Guac is een jonge, opkomende Belgische band die zich richt op een mix van alternatieve rock en indie. Zij waren net nog belofte van de maand februari bij Willy Radio.
 
Op Le Jardin stage kunnen festivalgangers uit de bol gaan op de beste djs, waaronder Murdock, Hypesquad, Eagl, Bobalicious en dj John. Chibi Ichigo, een van de meest belovende artiesten in de Belgische muziekscene, zal op vrijdag op de main stage optreden.
 
Le Jardin stage gaat voor het eerst ook op vrijdag open met Pat Krimson en Davidoff. Beide djs komen uit de stal van Atmoz en staan garant voor knallende retro house. Het kleinste podium op Clamotte Rock wordt op vrijdag de Steez stage met Steez Soundsystem, D&A, Raylune en Leon Mills. Hier gaat het van hip hop & rnb, over funk, naar disco en house.
 
Clamotte Rock festival is één van de grootste festivals in de regio en biedt een mix van verschillende muziekstijlen. Het festival vindt plaats op 19 en 20 mei in Herenthout. Tickets
Clamotte

Deel dit artikel