Ondanks dat er veel artiesten mee zijn overgezet van de geannuleerde edities in 2020 en 2021, heeft de organisatie nog enkele last minute wijzigingen moeten invullen.

Zowel Warhola als Rhea zien we niet meer op de affiche staan. Als vervanging krijgt het publiek op zaterdag met Admiral Freebee en Bizkit Park twee waardige feestmakers in de plaats.

Admiral Freebee, bekend van onder meer "Oh Darkness", "Rags'n Run" en "Einstein Brain", komt op de timetable zaterdagavond net onder Wolfmother te staan.

Bizkit Park daarentegen, krijgt als belangrijke taak om het publiek reeds in de namiddag van een schop onder de kont te voorzien. Deze Nu-Metal tribute band brengt alle hits van – u raadt het – Limp Bizkit en Linkin Park.

Maar ook andere bands van rond de eeuwwisseling passeren de revue: Slipknot, Papa Roach, System of a Down, Disturbed... Een nostalgische trip voor wie jong was in de 90's en 00's.

De volledige line up wordt zo op zaterdag 28 mei compleet met Wolfmother, Admiral Freebee, Glints, Bizkit Park, Sloper, Crooked Steps en Laston& Geo op de main stage.

Op het outdoor podium 'Le Jardin' zien we Dr. Lektroluv, The Darkraver, Hypesquad, Superstyling, Dj Jan en Dj Kerck terug. En ook de 'Back 2 Basicz' stage is volledig met Roma, ZT Musik, Mixomaz, B2B Soundsystem, Donelly, Freeee, D&A en Emillion.

Voor vrijdag 27 mei werden eerder al Bart Peeters, The Kids, Meltheads, The Chalkheads en dj Adriaan Van den Hoof aangekondigd.

Het festival word op gang getrapt op donderdag 26 mei met De Kreuners, Discobaar A Moeder en een speciaal concert ter ere van 150 Jaar Koninklijke Fanfare Sint-Pieter. Zij spelen namelijk samen met de punkrockers van The Priceduifkes een éénmalige feest set en dopen de samenzwering "koperpunk".

Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.clamotterock.be of in dagbladhandels Papyrus in Nijlen en 't Krantje en Aktueel in Herenthout. Aangekochte tickets in 2020 en 2021 blijven geldig voor 2022.

Iedereen die in 2020 of 2021 een combi ticket had gekocht, zal nog een apart ticket moeten kopen voor de extra festivaldag op donderdag.