Bart Peeters is de hoofdact van Clamotte Rock 2020. De sympathieke zanger zakt op vrijdag 22 mei met zijn muzikale circus af naar het stoetersdorp. "Bart Peeters stond al lang bovenaan op ons verlanglijstje", bekent organisator Sander Ooms.

"Op vrijdagavond klinkt er steevast Belpop op ons festival. Een formule waarmee we scoren bij ons publiek. Met de komst van Peeters verwachten we een stormloop op onze tickets. Hij vierde onlangs zijn zestigste verjaardag met vijftien nokvolle Lotto Arena's in Antwerpen. Aan dat indrukwekkend rijtje voegt Peeters dus in mei een Herenthouts festivalterrein toe."

Clamotte Rock onthulde eerder al enkele namen voor hun festivaldag op zaterdag. Onder meer Wolfmother uit Australië, Dr Lektroluv, RHEA, The Darkraver en huisdj Hypesquad sieren de affiche. De volgende weken voegt het festival daar nog zeven bands en tien dj's aan toe. De voorverkoop van het festival loopt blijkbaar als een trein. Vijftig procent van de zaterdag- en combitickets zijn al de deur uit.

Momenteel zijn er enkel nog Regular Tickets verkrijgbaar via www.clamotterock.be