U bent hier

Clouseau en 2 Fabiola op Mol Feest! op 24/8

Mol | Vlaanderen
18.03.2016 - 10.18u
Door: Herman Gezelle

Dé Vlaamse topgroep Clouseau en hitmachine 'Live on stage:2 Fabiola' zijn de topacts voor Mol Feest! komende zomer. Mol Feest! vindt deze zomer plaats op woensdagavond 24 augustus. Koen Wauters en co geven een liveoptreden van anderhalf uur.

Vorige zomer ruilde de gemeente Mol Feest! voor een keertje in voor Pop Up Live, de muziekshow op één. De massale opkomst bewees dat Mol ook op een weekavond zin heeft in een stevig feestje.

Twee topgroepen

Daarom beslisten de gemeente om Mol Feest! op een weekdag te organiseren, wat ze meteen de kans gaf om twee topgroepen te boeken. De optredens zullen plaatsvinden tussen 20 en 23 uur.

Clouseau op eerste plaats

Het gemeentebestuur is er zeker van dat beide groepen in de smaak vallen. Zo komt Clouseau met grote voorsprong als eerste uit de bus bij een online poll op de Facebook-pagina van Visit Mol. Ook 2 Fabiola mocht op heel wat stemmen rekenen. Iedereen kreeg de kans aan te duiden welke Vlaamse artiesten hij of zij graag zou zien op het podium van Mol Feest!.

Rondplein

Het Rondplein zal opnieuw worden ingericht zoals vroeger gebeurde voor Mol Feest!. Dit garandeert voor alle toeschouwers een perfect zicht op het grote podium.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto