Op zondag 13 november komt Clown Bassie naar Herenhout.

Bassie, de legendarische clown van Bassie & Adriaan, komt naar Herenthout. De olijke roodneus toert rond met zijn Lachspektakelshow en houdt hier halt. Adriaan stopte enkele jaren geleden met werken. De acrobaat woont nu in Spanje. Zijn broer Bas kan het podium niet missen. Bassie blijkt nog geen ros haar veranderd te zijn. 

Voor kinderen is de show pure pret. Voor grote mensen staat Bassie gelijk aan jeugdsentiment. Daarom zakken in Nederland veel tieners en volwassenen af naar de optredens van Bassie. Puur uit nostalgie. Om hun jeugdheld nog één keer 'Dag vriendjes en vriendinnetjes' te horen zingen. Als Bassie tijdens de show zijn historische woorden spreekt: "Wat er ook gebeurt…", roepen de mama's en papa's doorgaans het luidst "…altijd blijven lachen!". Deze gezellige theatershow voor de hele familie is een heerlijke middag vertier voor jong en oud. Natuurlijk komt Bassie niet alleen.

Ook schoonzoon-presentator Evert van den Bos is erbij en hij heeft de moeilijke taak om Bassie in het gareel te houden als hij het weer eens te bont maakt. Deze leuke show vol liedjes en sketches staat garant voor een heerlijke middag lachen en schateren.

Na het optreden mag iedereen (dus niet enkelen, maar werkelijk iedereen!) gratis met Bassie op de foto. Een fototoestel meebrengen is dus een must.

Praktisch:
Bassie Lachspektakelshow
zondag 13 november
14u
GOC Ter Voncke
Vonckstraat 17, Herenthout
Kassa: 10 euro
 
Voorverkoop: 9 euro 
- 't Krantje, Molenstraat
- Cakes & Gifts, Jodenstraat
- aKtueel, Vonckstraat
- Candie Pie, Kloosterstraat
Facebookpagina: Bassie in Herenthout
www.clownbassie.nl