U bent hier

Club 51 : sprankelende Show Cooking in uitverkocht Daemshof - extra foto's

Herentals | Neteland
28.11.2015 - 12.39u
Door: Herman Gezelle

Club Fifty One Herentals blijft erg actief ook als het fondswerving voor hun goede doelen gaat. Vrijdagavond mocht een uitverkocht Daemshof genieten van de knappe Show Cooking-avond met Mitch Goldenhoff, een jonge bekende Limburgse kok. De Show Cooking was een streling voor het oog.  Goldenhoff had enkele gezondheidstips voor het koken : 'Gebruik géén zout, koop enkel Spaanse of Griekse olijfolie'.

Zo'n 130 BN's (Bekende Netelanders) steunden langs dit gastronomisch festijn het goede doel.

Kenneth Verwimp (ziekte van Duchenne) naar Paralympic Games in Rio 2016
Organisator Marcel De Voeght (DOMO) : 'Club 51 steunt de 21-jarige boccia-atleet Kenneth Verwimp uit Westerlo die de ziekte van Duchenne heeft. Kenneth neemt in 2016 deel aan de Paralympic Games in Rio. Hij heeft van Club 51 al een cheque vooraf mogen ontvangen. Ook steunt Club Fifty One 'N Babbelhoek', een praatgroep Nederlands voor anderstaligen.'

Club Fifty One met wafelkraam op kerstmarkt Herentals op zondag 13/12

Voorzitter Club Fifty One Herman Lemmens : 'Club 51 staat met een wafelkraam op de kersmarkt van Herentals op zondag 13 december. Het gaat om een grootse wafelenbak met de DOMO-Waffelmobiel. Iedereen is welkom om te komen genieten van onze échte Brusselse kerstwafels. Je steunt hiermee onze goede doelen van 2016'.

Herman Lemmens geeft op 1 januari 2016 de voorzittershamer door aan Paul Vervoort (Herenthout).

Foto's Guy Verellen / NNieuws.

image



Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto