Club '90 won de topper tegen A.S.C. met 3-2.

Wedstrijdverslag zvc Club’90 – A.C.S: Herentalsenaren behalen mooie zege tegen topploeg!
Verrassende zege van de Herentalsenaren tegen het 2degerangschikte A.C.S. die hierdoor hun titeldromen zien wegsmelten.
 
Club’90 zonder Yves Mannaerts, Pieter Van Genechten, Joren Willems en Steve Smets moest van meet af aan de wet van de sterkste ondergaan. Een goed georganiseerde Club’90 verdediging met als sluitstuk doelman Stijn Van Genechten moest zich voor de pauze slechts één keer gewonnen geven op de 19’ 0-1 en had nog pech wanneer op een algemene aanval Bram Goos de deklat op zijn weg vond.
Met deze stand ging men rusten 0-1.
 
Eenzelfde spelbeeld na de pauze een technisch sterk A.C.S. beukte op Herentalse doel maar een goed geïnspireerde thuisploeg kwam er meermaals gevat uit en had op de 39’ succes via een gekruiste schot van Bram Goos 1-1. Een nerveus acterend A.C.S.  kwam even later op achterstand wanneer een mooi opgebouwde aanval langs Gino Vervoort naar Tom Helsen die rustig afwerkte 2-1 (42’). De bezoekers speelden nu alles op alles, verwisselde de doelman door een veldspeler en werd in de 46’ uitgecounterd door Dimitrios Logothetis 3-1. Een minuut later kwamen de bezoekers nog terug tot 3-2 maar een hardnekkig spelend Club’90 zorgde ervoor dat de stand niet meer wijzigde.
 
Eindstand 3-2.
 
Een gelukkige coach benadrukte dat er met inzet en inzicht veel te bereiken was, zelfs tegen een technisch sterk A.C.S   Gans de ploeg dient in één adem vernoemd te worden. Samenstelling van het Club’90 geheel: Stijn Van Genechten, Hans Vervoort, Bram Goos, Gino Vervoort, Dimitrios Logothetis, Tom Helsen.
 
Volgende wedstrijd is woensdag aanstaande dan trekt Club’90 geheel naar de toekomstige kampioenen HB Zurenborg uit Wilrijk. Coach Willy Vervoort hoopt op een goede prestatie tegen de ploeg die in  2deprovinciale er veruit boven uitsteekt .

Woensdag 29 februari’12
HB ZURENBORG – ZVC CLUB’90
Aftrap 22u te Wilrijk
Supporters op post!  

Verslag: Hans Vervoort