Club '90 moest tegen het 2e geklasseerde Transport Joossen een gelijkspel toestaan: 4-4. Dit weekend wordt er niet gespeeld.

Wedstrijdverslag zvc Club'90 Transport Joosen: Overwinning glipt in slotseconden uit handen!
 
Wedstrijdverslag zvc Club’90 – Transport joosen.
Na een fel betwiste partij moesten de Herentalsenaren in de laatste seconden nog een gelijkspel toestaan aan het 2de geklasseerde Transport Joosen (Brecht).
Club’90 nam van meet af aan de teugels in handen en toonde zich meer dan de evenknie van één van de koplopers van de reeks. Op de 12’ kon Tom Helsen een algemene aanval succesrijk afronden 1-0 en op de 20’ verdubbelde Dimitrios Logothetis de score 2-0. Na een goed opgebouwde aanval kwamen de bezoekers terug tot 2-1 op de 24’.
Met deze stand ging men rusten.

Op de 31’ kwam Joosen langszij 2-2 en gingen op hun elan door en op de 33’ liepen ze uit tot 2-3. Een goedspelende thuisploeg liet zich niet in de hoek drummen en op de 43’ bracht Tom Helsen de stand in evenwicht 3-3. Club’90 wilde meer en na een globale aanval rondde een goed geïnspireerde Tom Helsen af 4-3 op de 46’. Beide ploegen gaven elkaar geen duimbreed toe en Club’90 zag de zege in ’t verschiet totdat de allerlaatste seconden Joosen nog kon gelijkmaken na een scrimage voor doel.
Eindstand 4-4.

Speelden voor zvc Club’90: Stijn, Pieter, Joren, Gino, Dimitrios, Tom, Hans.
We waren er kortbij maar lieten in extremis de overwinning liggen concludeerde coach Willy Vervoort. Toch moet ik de ploeg, zonder enkele sterkhouders gelukwensen met het behaalde resultaat en spel.

Na 1 week gedwongen rust kruist Club’90 op vrijdag 27 januari de degens aan huis tegen Den Boom. Aftrap 21u in het sportahal te Tongerlo.