Club ' 90 moest in Transport Joosen zijn meerdere erkennen.

Wedstrijdverslag Transport Joosen – zvc Club’90
De Herentalsenaren moesten in de nederlaag berusten tegen het 2de geklasseerde Transport Joosen, al waren de cijfers niet de juiste weergave van de match.
Van meet af aan speelde Club’90 goed mee tegen één van de koplopers van de reeks. Wanneer op de 13’ Gino Vervoort mooi vrijgespeeld werd, werd hij door een speler van de thuisploeg brutaal neergelgd. De scheidsrechter floot wel de fout maar vergat de dader een kaart te geven. de vrijschop op de back-line werd door Pieter Van Genechten binnengetrapt 0-1. Vijf minuten kwamen de brechtenaren terug 1-1(18’).
Met deze stand ging men rusten.
Onmiddellijk na de pauze (28’) kwamen de Herentalsenaren op voorsprong langs Steve Smets, eveneens op vrijschop 1-2. Op de 32’ kwamen de gastheren terug langszij 2-2. De Herentalsenaren vergaten hun goede spel van de 1ste helft mede door zich af te reageren op de beslissingen van de scheidsrechter, al dan niet terecht. Op de 35’ leidde nonchalance in de bezoekende defensie tot voorsprong voor Joosen (3-2. De Herentalsenaren kenden in de 40’ pech wanneer een afgeweken bal in doel verdween (4-2). Club’90 drukte nog wel, maar een ervaren Transport Joosen speelde de match rustig uit.
Eindstand 4-2.

Over de uitslag ben ik niet ontgoocheld verklaarde een beheerste Club’90 coach Willy Vervoort. Toch had de wedstrijd heel anders kunnen verlopen indien vroeg in de match de arbiter een kaart (gele of rode) opgestoken had na die zware fout. Ironie van het lot wil dat betwiste speler nadien goed was voor 2 goals. Toch hebben we ons teveel gefocust op die bewuste fase en waren we niet genoeg met de wedstrijd zelf bezig. Toeval wil dat we volgende week de terugmatch spelen tegen dezelfde tegenstrever. Aan ons om te bewijzen dat de match van vorige week niet de juiste weergave was.

Speelden voor zvc Club’90: Stijn, Pieter, Bram, Joren, Gino, Steve, Hans