Club '90 moest in de wedstrijd tegen ZVC Den Boom berusten in een nipte nederlaag.


'Na een matige partij moesten de Herentalsenaren berusten in de nederlaag.
 
Van meet af aan kabbelde de wedstrijd op en neer in een traag tempo van beide ploegen. Vlug zag men reeds dat er in deze partij niet veel doelpunten zouden vallen. Langs weerszijden kwamen er wel enkele kansen maar beide uitstekende doelmannen wisten met alles raad. Club’90 kende éénmaal pech wanneer een mooie aanval besloten werd met bal op de lat.
 
Met een blanco score trok men de rust  in.
 
Onmiddellijk na de pauze wilden de Herentalsenaren doordrukken maar dit bekwam hen slecht wanneer een algemene aanval afgebroken werd en Den Boom al counterend de score opende 0-1 in de 27’. Club’90 bleef niet bij de pakken zitten maar moest in de 34’ een 2dedoelpunt incasseren 0-2. Onmiddellijk daarna bracht een doelpunt van Pieter Van Genechten Club’90 terug in de match 1-2 35’. De thuisploeg wilde meer maar een goed geïnspireerde bezoekende defensie wist met alles raad. Een goedleidende scheidsrechter blies even later de partij teneinde.
Eindstand 1-2.
 
Misschien verdienden we wel een gelijkspel maar meer ook niet vatte Club’90 coach Willy Vervoort de wedstrijd samen. We speelden een ontgoochelende partij en moeten de hand in eigen boezem steken. Volgende maandag aanstaande kunnen we reeds revanche nemen in de match op Malle tegen Club’90 Den Berg. Er zal uit een ander vaatje moeten getapt worden willen we er punten sprokkelen, te meer daar er 2 basisspelers niet kunnen meedoen.'