U bent hier

Coach Jeffrey Van Iersel nog 2 jaar bij HYC : 'Aandacht voor onze eigen jeugd belangrijk'

Herentals | Internationaal
05.05.2019 - 13.06u
Door: Herman Gezelle

Na een succesvol seizoen heeft coach Jeffrey Van Iersel een contractverlenging van 2 jaar bij HYC getekend. Van Iersel, die vorig jaar voor het eerst aan de slag ging met  ERA Renomar HYC, stond zeker niet voor een gemakkelijke job. Hij stelde van de eerste dag doelen, won de spelers hun vertrouwen en sloeg er in, samen met Dries Leirs en Ben Torremans, de kwaliteiten van de HYC-squad te laten overborrelen.

Met als resultaat: 3 bekers.

'Naast de ervaren groep spelers is het duidelijk dat er gewerkt moet worden aan de doorgroeimogelijkheden van onze jeugd', onderstreept Van Iersel. 'Daarom is het voor de club belangrijk ons niet alleen te focussen op de eerste ploeg, maar ook nauw op te volgen hoe onze jeugdspelers zich ontwikkelen.' (KV) Foto Kurt Tops/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto