U bent hier

Coach winkelinrichting wil Zandstraat opleuken : 'Klassieke winkelstraat niet meer van deze tijd'

Herentals | Neteland
06.06.2019 - 14.37u
Door: Herman Gezelle

Het lokaal bestuur Herentals nodigde een coach uit die de Herentalse winkeliers advies geeft over hoe ze hun gevel en hun pand nog meer sprekend kunnen aankleden, en hoe zij er voor kunnen zorgen dat hun producten en diensten nog beter herkend worden.

De uitnodiging kadert in het project Straat in het vizier, waarbij de stad dankzij steun van de provincie Antwerpen en het Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling de Zandstraat nieuw leven wil inblazen.

Retail coach Steven Bollé kwam in Herentals langs op een infosessie over hoe winkelstraten en -panden tot de verbeelding kunnen spreken.

Burgemeester Mien Van Olmen : 'Retail coach Steven Bollé heeft 24 jaar ervaring in het vak. We bieden zijn ervaring graag aan onze handelaars. Vandaag adviseert Bollé chocolatier Lornoy, Showtime, Iando en Dogship.biz. Als de sessies positief verlopen, willen we dit ook aan andere handelaars aanbieden.

Voor eigenaars van leegstaande panden zijn er ook nog middelen veil voor gevelrenovatie, tot het einde van dit jaar. Bovenrij 62 deed al geroep op de premie en voorzag het van prachtige nieuwe gevelstenen. Het pand wordt weldra op de markt gebracht. Alle info via info@herentals.be en https://www.herentals.be/premiestelsels-kernwinkelgebied. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto