Het Olens bedrijf Codipack kan je voor de 2e maal bezoeken tijdens de  Open bedrijvendag op 4/10.
Identify your creation... Dat is het motto van Codipack. De Olense specialist in identificatie door middel van coderingen, etiketten en barcodes bestaat vijfentwintig jaar. Net zoals het concept van Open Bedrijvendag. Het ideale moment voor het bedrijf om de deuren te openen voor het grote publiek. Bezoekers van Open Bedrijvendag ontdekken op vier oktober als eersten het volledig vernieuwde bedrijfspand.

Metamorfose met meer ruimte
Codipack in Olen aan Industrielaan 8 is een internationale speler in de identificatie van producten en mensen. Het bedrijf is dan ook in verbazend veel markten thuis: het levert industriële codeer-en etiketteersystemen, produceert zelf etiketten en heeft de nodige printers om labels, polsbandjes, cards, ... te bedrukken.

Dit alles ondersteund door de eigen software-afdeling: barcode-scanning, draadloze netwerken, mobiele printertoepassingen, .... 'Codipack groeit jaar na jaar', zegt zaakvoerder Walter Imberechts, 'maar de infrastructuur voldeed niet meer aan de huidige normen. Onze nieuwe kantoren zijn niet alleen milieuvriendelijk en energiezuinig, maar bieden meer mogelijkheden om klanten te ontvangen, opleidingen en seminaries te geven.'

Overal maar onbekend
Mensen komen dagelijks in contact met de Codipack oplossingen. Hoe komt de vervaldatum op hun blikje frisdrank of zakje chips? Hoe komt de verkeersboete onder de ruitenwisser? Waar komen de barcode-etiketten op een doosje medicijnen vandaan?

We zitten overal achter de schermen, en nu komen we er even achteruit: op de Open Bedrijvendag. Dan wandelen de Codipack-bezoekers langs verschillende locaties in het bedrijf. Telkens zien ze een andere machine of interactieve demonstratie (een spelletje met scanners, een gadget met hun naam erin gelaserd), en het productieproces van etiketten...

Een garantie op een leerrijke namiddag. Iedereen welkom.

Zondag 4 oktober van 10 tot 17 uur
Codipack Group, Industrielaan 8, 2250 Olen.