Codipack Group - specialist in labeling, coding, IT & mobility solutions – kende de laatste tijd heel wat nieuwe ontwikkelingen.  In 2015 vernieuwde het bedrijf  de kantoorgebouwen aan de Industrielaan Olen om klanten en leveranciers nog beter te ontvangen.

Expertise bundelen

Kwaliteit en service zijn het uithangbord van Codipack Group. Steeds meer bedrijven vinden het bedrijf voor hun etiketten, printers, etiketteer- en codeersystemen.

Voor software en mobiele oplossingen deed Codipack steeds beroep op Codisys, een dochteronderneming verantwoordelijk voor de integratie van systemen bij de klanten.

Vanaf 27 juli  zal Codisys fusioneren met Codipack, om zo als één bedrijf te opereren waardoor wij de werking en dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Zowel voor de huidige klanten als voor nieuwe klanten heeft dit enkele voordelen: een centraal aanspreekpunt, meer efficiëntie, een snellere opvolging en een gemeenschappelijke expertise.

Eveneens zal in de ontstane IT- en integratiedivisie van Codipack geïnvesteerd worden in organisatie en extra personeel.

Contact opnemen?

Dan verandert er eigenlijk niets. Voor wat betreft service en helpdesk blijven alle e-mailadressen en rechtstreekse telefoonnummers van kracht.

Codipack is alvast overtuigd dat deze fusie een grote stap vooruit is in haar verdere ontwikkeling en hoopt op deze manier samen met haar klanten en leveranciers verder te werken aan een mooie toekomst. Straks meer.