Wie echt van koffie houdt en zin heeft in iets vernieuwends, is bij 'Coffee' aan het juiste adres. 'Coffee' opent nu dinsdag 4 september in de Fraikinstraat 17 een zaligmakend nieuw koffiehuis.

Zaakvoerder van het brand new koffiemekka is Steven Demolder, die samen met zijn vriendin Karolien Baum en Eli Scheirlinck voor een perfecte kop Coffee zorgt.  Steven is de zaakvoerer van Medico Demolder uit de Zandstraat. Hij is de zoon van Gustaaf Demolder, oprichter van 'Demolder'.

Steven Demolder : 'Niet zomaar koffie, wel van MOK'

'Ik leg de nadruk op Specialty Coffee omdat het niet zomaar koffie is', onderstreept Steven Demolder. 'Het is duurzame, kleinschalig ambachtelijk gebrande koffie van MOK, de zeer bekende koffiebranderij uit Leuven. 

Je kan bij ons ook terecht voor een knabbel, taartjes of dagverse soep.  Ook voor een fris Stella-pintje, een sprankelende Duvel of een streekbiertje uit Mol (Molderbier), genoemd naar m'n achternaam (lacht), toevallig, maar toch origineel.

Kookverse thee en ook zelf bereide ice tea, die we regelmatig van smaak veranderen, net zoals onze koffie.  De koffiebonen en verse thee zijn ook te koop in verpakking, om thuis te gebruiken', besluit koffiefervent Steven Demolder.

'Coffee', Fraikinstraat 17, Herentals - openingsuren: dinsdag, woensdag, donderdag van 8.30u tot 17.00u: vrijdag van 8u tot 17u; zaterdag 9.30u tot 16u - voorlopig op zondag en maandag gesloten.