Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Collection Hugo Voeten : knap herfstprogramma

Hugo Voeten

Beeldentuin Hugo Voeten in Geel is ook prachtig in de herfst. Zowel individuele bezoekers als groepen zijn nog meer dan welkom tot eind oktober. Grijp deze kans dus nog voor onze jaarlijkse winterpauze start in november! Vanaf maart gaat het park weer open. Groepen kunnen hun bezoek voor het voorjaar van 2023 reeds vastleggen.

Art Center Hugo Voeten in Herentals blijft gewoon het hele jaar geopend voor individuele bezoekers en groepen. Ideaal dus voor een verwarmende en inspirerende uitstap! Maak steeds op voorhand een afspraak. Voor groepen bieden we nog steeds diverse lunch opties aan, meer info in bijlage. Ook bedrijven kunnen nog steeds bij ons terecht voor een breed scala aan b2b-events.

Met de start van het nieuwe schooljaar lanceerden we ook een nieuw educatief aanbod, een primeur! Hiervoor slaan we de handen in elkaar met Kunstlicht vzw. Aarzel dus om scholen en jonge doelgroepen te tippen.

Alle info over het uitgebreid aanbod op de ticketwebsite collectionhugovoeten.simplybook.it. Reservatie op voorhand blijft verplicht voor elk bezoek en voor vragen zijn we bereikbaar via hello@collectionhugovoeten.com of 014 22 91 18.

AANBOD CATERINGOPTIES VOOR GROEPEN 2022

'In Art Center Hugo Voeten (Herentals) of Beeldentuin Hugo Voeten (Geel) maken we uw bezoek zo aangenaam mogelijk! Daarom bieden we u voor of na een rondleiding in Herentals en/of Geel de mogelijkheid aan om een hapje en een drankje te nuttigen in een speciaal kader. In Herentals bestaat de inrichting uit statafels en een tribune met kussens om te zitten. In Geel geniet u in openlucht van het lekkers.

De prijzen hieronder gelden telkens voor een formule van 1 uur in totaal en voor het aantal personen van het groepsticket. We ontvangen maximaal 3 groepen simultaan in Herentals en maximaal 2 groepen parallel in Geel.  Alle info op https://collectionhugovoeten.simplybook.it '

Foto : wijlen Hugo Voeten bij de opening van het Hugo Voeten Art Center aan Vennen Herentals in 2012 / foto Guy Verellen / NNieuws.

Vennen 22, Herentals, België

Hugo Voeten

Deel dit artikel