U bent hier

Concessionaris gezocht voor Cafetaria “De Specht” en Strandgebouw “De Eekhoorn” in De Lilse Bergen

Lille
04.10.2019 - 13.50u
Door: Lex Verellen

Vzw De Lilse Bergen is op zoek naar een nieuwe enthousiaste uitbater voor 2 van de 4 horecazaken met name cafetaria "De Specht" en strandgebouw "De Eekhoorn" beide gelegen te Lille in het prachtige recreatiedomein De Lilse Bergen, Strandweg 6. Met de start van deze concessie - begin 2020 - zal er ook een nieuwe directeur zijn aangesteld voor dit domein. De aanvang van de nieuwe concessie wordt in onderling overleg bepaald maar kan ten vroegste een aanvang nemen op 01/01/2020.

De Lilse Bergen is een recreatiedomein met een 4-sterren camping in de Antwerpse Kempen met alle troeven voor een deugddoende vakantie, een dagje uit of het beoefenen van recreatieve sporten.

Op het domein bevinden zich meerdere horecazaken zoals een frituur, cafetaria "De Specht", strandgebouw "De Eekhoorn" en tot slot een klein zaaltje "De Berk".

Voorts is er een strand met zwemvijver, een mega grote speeltuin, een attractiepark, trampolines, go-carts, minicars, waterfietsen, kajaks, enz.....Kortom alles wat nodig is om kinderen en sportievelingen te entertainen terwijl anderen kunnen genieten van de rust en het groen.

Naast de bezoekers van de camping zijn er veel bezoekers uit de omgeving die komen voor een wandeling, een jogging, een hapje en een drankje, een frisse duik of voor één van de vele andere troeven die dit domein te beiden heeft.

De Lilse Bergen vormen de uitvalbasis van scholen voor sportdagen en van bedrijven voor het organiseren van teambuildings. Op gezette tijdstippen is het domein dan weer de plek van afspraak voor grotere evenementen zoals de Krawatencross, het Sunrise festival, het Flashback festival...

Visie en creativiteit primeren als gunningscriteria

Cafetaria "De Specht" is gelegen op het schiereiland aan de speeltuin en omvat onder andere een verbruikszaal en keuken, een overdekt en niet-overdekt terras. Het zaaltje "De Berk" is niet inbegrepen.

Strandgebouw "De Eekhoorn" omvat onder andere een buffetruimte, een verbruikszaal en een feestzaal.

Het aanwezige interieur is beperkt en zeer verouderd, daarom worden alleen de togen en tapinstallatie ter beschikking gesteld.

Door de beperkte duur van de concessie - minimaal 1 jaar en maximaal 3 jaar - stelt de Vzw De Lilse Bergen een budget van 50.000€ ter beschikking van de concessionaris voor de inrichting en het opfrissen van de gebouwen. Meer info hierover vind je in het bestek.

Er wordt gevraagd om creatief om te gaan met de inrichting en te opteren voor een "look and feel" die past bij het domein en in het bijzonder bij de bezoekers.

Naast een financieel plan wordt van de inschrijver een business plan gevraagd waarin hij zijn concept en plan van aanpak voorstelt op een manier dat het voor de Vzw De Lilse Bergen duidelijk is welke "look and feel" de gebouwen zullen krijgen en hoe de verschillende gebouwen uitgebaat zullen worden. Uit dit business plan moet onder andere blijken hoe de inschrijver de 50.000€ zal aanwenden.

De inschrijver is vrij in de keuze van zijn concept en de wijze van uitbating maar hij zal rekening moeten houden met de specifieke openingsuren van De Lilse Bergen, sportdagen, animatieactiviteiten en evenementen.

Tot slot staat het de inschrijver vrij om een concessievergoeding (jaarbedrag) te bepalen rekening houdend met zijn concept, plan van aanpak en rekening houdend met investeringen die hij mogelijks zelf zal doen boven op de 50.000€ die ter beschikking wordt gesteld.

Vermits we veel belang hechten aan de kwaliteit van de uitbating en we op een constructieve manier willen samenwerken, spelen andere gunningscriteria dan de prijs een belangrijke rol

Offerte en bijkomende informatie

Geïnteresseerden sturen een duidelijke offerte met een financieel plan, een business plan en een document waaruit de nodige beroepservaring blijkt.

Om een goed onderbouwde offerte te kunnen indienen, kan je volgende documenten opvragen:

• De grondplannen van de 2 horecazaken

• Een overzichtsplan van het domein De Lilse Bergen

• Overzicht van kosten (niet limitatief)

• Overzicht kosten op basis van 2018 (niet limitatief)

Uiterste inschrijvingsdatum: dinsdag 19 november 10.00 uur


VZW De Lilse Bergen-Strandweg 6-2275 LILLE-info@lilsebergen.be

imageMeer nieuws

Circus Pipo naast VC Herentals

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 28.06.2022 - 02.37u reading time1min

Circus Pipo slaat z'n tenten op aan het multifunctioneel terrein, Herenthoutseweg naast VC Herentals.  Je kan er van 1 tot en met 10 juli voorstellingen beleven.

Tickets aan de kassa of online https://circuspipobelgium.be/praktische-info/

'Circus Pipo staat sinds jaar en dag garant voor dé familie-uitstap bij uitstek.
Dit eigentijdse circus brengt een heerlijke mix van puur traditioneel circus en unieke, wervelende sensaties voor jong en oud.'

Vanaf donderdag onderhoudswerken op ring Lier (R16)

Kempen regio | Lier regio | Nationaal | Vlaanderen 27.06.2022 - 15.14u

Fietser uit Turnhout spuwt 11 keer naar politie: 12 maanden cel

 Fietser uit Turnhout spuwt 11 keer naar politie: 12 maanden cel
Kempen regio | Turnhout regio 27.06.2022 - 14.40u

Kandidaat voor een sociale woning? Dan moet je straks je bankrekeningen laten zien

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 27.06.2022 - 07.21u

Bruce Springsteen and The E Street Band op TW/Classic 2023

Bruce Springsteen and The E Street Band op TW/Classic 2023
Internationaal | Nationaal 26.06.2022 - 23.00u

Lions Club Mol-Geel: €50.000 voor goede doelen

Lions Club Mol-Geel: €50.000 voor goede doelen
Geel | Internationaal | Kempen regio | Mol 26.06.2022 - 17.18u

JustConsult: eerste gerechtelijke strafdossiers online raadpleegbaar

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 26.06.2022 - 12.19u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto