Hestival vierde in augustus een fantastische 15de editie. Ondertussen zijn we volop gestart met de voorbereidingen van de 16de editie. Hieronder vindt u alvast meer informatie over 'Concours Hestival'.

Jonge artiesten aller landen, verenigt u!

Hestival en de Heistse concertorganisatie Trippel-Twieje-Nul organiseren ook dit jaar een nieuwe editie van Concours Hestival. Vorig jaar zorgde deze samenwerkingen voor een spannende wedstrijd met meer dan 160 deelnem-ende bands.

Hieruit werden 5 bands geselecteerd die het in de finale tegen elkaar opnamen.
Bel-Air was de grote winnaar en kon zowel de vakjury als het publiek overtuigen. Tijdens de 15de editie van Hestival speelden ze een spetterende show.

Ook Humo heeft hen opgemerkt, want deze week werden zij aangekondigd als één van de geselecteerde bands voor Humo's Rock Rally 2020.

Ook dit jaar zullen verschillende artiesten het tegen elkaar kunnen opnemen in een ongetwijfeld bloedstollende rock rally, met als inzet: een felbegeerde plaats op het podium van Hestival op zaterdag 29 augustus 2020.

Concours Hestival zet niet enkel in op Heistse artiesten. Iedereen is welkom, op voorwaarde dat er ook eigen nummers aan te pas komen. 10 bands worden uitgekozen om het tegen elkaar op te nemen tijdens twee halve finales.

● 8 februari 2020 in Café Den Hosp - gratis inkom
● 7 maart 2020 in Staminee De Living - gratis inkom

De 5 beste bands stoten door naar de finale in CC Zwaneberg op 18 april 2020. (gratis inkom)

Waag je kans met jouw band! Schrijf je snel in via vi.be én wie weet sta jij op 29 augustus 2020 te blinken op het podium van Hestival.

Inschrijven en meer informatie via vi.be - kansen - Concours Hestival 2020
https://vi.be/vibe/portal/calls/f50f0ca5-88aa-48eb-8a06-5ff992fc4068?tab=description