Ten Diensten en 't Gerief fuseren, zodat ze samen aan een nieuw verhaal kunnen beginnen. En daar hoort een nieuwe naam bij. Die werd alle medewerkers op het personeelsfeest bekendgemaakt. Vanaf 1 juli wordt er gewerkt onder de naam Contenti.

"We willen ervoor zorgen dat onze medewerkers en klanten tevreden zijn"

"We kozen voor Contenti omdat deze naam goed past bij wat we als sociaal geëngageerd bedrijf willen betekenen in de maatschappij. We willen ervoor zorgen dat onze medewerkers en klanten tevreden zijn. Bovendien klinkt Contenti vrolijk en is het ook een korte en krachtige naam die makkelijk uitspreekbaar is voor iedereen", zegt directeur Hans Bouwen.

Contenti biedt huishoudelijke hulp via dienstencheques bij mensen thuis. Daarnaast beschikt het over 8 strijkateliers en 4 strijkpunten, die verspreid zijn over verschillende regio's in de Kempen. Verder is er ook een strijkophaaldienst voor bedrijven, zodat werknemers hun strijk kunnen meenemen naar het werk."

"Waardevolle jobs creëren om klanten te ontzorgen in hun huishouden"

Het bedrijf heeft een duidelijke visie. "We geloven dat we door waardevolle jobs te creëren klanten beter kunnen ontzorgen in hun huishouden. Zo maken wij onze medewerkers en klanten gelukkig", vervolgt Hans Bouwen.

"We onderscheiden ons door ons waarderend beleid. We willen graag en goed voor onze medewerkers zorgen. We zijn ervan overtuigd dat we pas een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen geven als onze medewerkers gelukkig en sterk zijn".

Contenti bouwt aan een duurzame tewerkstelling binnen haar regio's. Op dit moment stelt het bedrijf 620 mensen tewerk. Dit zijn mensen van allerlei opleidingsniveau, leeftijd en origine. Alle medewerkers krijgen de nodige opleidingen. Voor anderstaligen wordt er taalcoaching georganiseerd.

Op zoek naar nieuwe huishoudhulpen in de regio Kempen

Het bedrijf is nog op zoek naar nieuwe huishoudhulpen voor alle regio's. Het is actief in Meerhout, Laakdal, Westerlo, Olen, Geel, Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar, Lille, Kasterlee, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Oud-Turnhout, Turnhout, Vosselaar en Ravels.

"Contenti biedt een interessant loonpakket en wie aangeworven wordt, krijgt direct een vast contract.

Contenti moet een fris en sterk merk worden. Er wordt nu volop gewerkt aan een volledige rebranding. De komende maanden worden alle kantoren en strijkateliers aangekleed in de nieuwe huisstijl, met een nieuwe baseline waarin 'met een glimlach' centraal staat.

Ook de website wordt in een nieuw kleedje gestoken. Hoewel het bedrijf er in het straatbeeld totaal anders zal uitzien, verandert er voor de klanten niets. De service verloopt verder zoals ze dat gewoon zijn, met dezelfde huishoudhulp en hetzelfde aanspreekpunt."  Info Contenti hier - info@contenti.be

Ten Diensten is een samenwerkingsverband tussen de PWA's van Geel, Meerhout en Laakdal. Foto Contenti/A. Reusen/N.