Coöperatie Hoogstraten mag vandaag 52 goede doelen een mooie cheque overhandigen na de teleractie Hartverwarmend Hoogstraten®. Deze teleractie vervangt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie die traditioneel in het teken staat van verbondenheid, warmte en gezelligheid.

Hans Vanderhallen: Wij zijn ervan overtuigd dat we als sector een sociale en maatschappelijke rol te vervullen hebben. En het was tijd om deze rol extra in de verf te zetten.

Online alternatieven zijn er genoeg, maar niets dat diezelfde sfeer van onze nieuwjaarsreceptie kan oproepen. Daarom het idee om dit jaar met dat budget anderen in de bloementjes te zetten met hartverwarmende acties onder de noemer Hartverwarmend Hoogstraten®.

Op www.hartverwarmendhoogstraten.eu konden de telers kiezen naar welk goed doel hun deel van het budget ging. Per productieregio (Hoogstraten, Zundert, Waasland) werden alvast enkele goede doelen verzameld. Telers konden daarnaast ook een eigen goed doel indienen.

Iedereen kent namelijk wel iemand die in deze tijden bijzondere aandacht verdient. Een aantal mensen hebben we dan ook kunnen verrassen met een pakket vol Hoogstraten producten.

Vandaag werd een cheque overhandigd aan Stichting De Kleine Strijders, het goede doel dat het vaakst werd gekozen door de Hoogstraten telers. Met de teleractie is een mooi bedrag van €15.825 besteed.

Coöperatie Hoogstraten is haar telers ontzettend dankbaar dat ze dit initiatief voor hen mocht uitwerken. Het verschil maken, dat willen ze doen met alle Hoogstraten telers.