Nu zaterdag heeft de 5e editie van Copa Cabaña plaats. Qua infrastructuur en dj's is organisatrice Valerie Vermeulen er enorm op vooruitgegaan.

Valerie Vermeulen : 'Vanaf dit jaar gaan alle opbrengsten naar de To Walk Again vzw en het REVAlution centrum van AZ Herentals, niet meer het dierenasiel.

Daarom ook meer sponsors dit jaar en dus een beter programma! We danken ook onze hoofdsponsor (Elmos) en 2e grote sponsor (Sneyers). ER is nu de unieke kindernamiddag met meet en greet Mila en Charlie van Ghost Rockers, knutselworkshop en een springkasteel en avondprogramma met zanger (Michael Asnot), Robert Abigail, Jan Vervloet, TND,...!

2 foodtrucks zorgen voor verse pizza (La finestra) en fritjes (B-Eat). En er zal ook vers hoeve-ijs zijn dankzij het Ijskoetje.

Laatste keer op huidige locatie = Zwanenberg Herentals.  Volgend jaar eventueel nieuwe locatie, hangt af van wat er uit de bus komt.  Het zou jammer zijn dat we moeten stoppen dus we hopen op een interessante en iets grotere locatie. 

We hopen van €3000 bij elkaar te halen met deze editie, omdat we dat geld nodig hebben voor ons Copa Cabaña Team op de Run To Walk Again op 22-23 september.

Momenteel nog slechts een beperkt aantal kaarten van de 750 te koop. Deuren open om 15u (tot 01u). Tot dan!'