U bent hier

Corbiestraat afgesloten voor, tijdens en na halve finale Rode Duivels

Mol
09.07.2018 - 14.57u
Door: Mark Jaspers

Om de veiligheid te garanderen voor, tijdens en na de halve finale van de Rode Duivels tegen Frankrijk geldt op dinsdag 10 juli een doorgangs- en parkeerverbod (uitgezonderd fietsers) in de Corbiestraat vanaf het Rondplein tot het Baron van Eetveldeplein. De maatregel gaat in na het einde van de dinsdagmarkt en duurt tot woensdagochtend 11 juli om 6 uur.

Deze maatregel – genomen met een burgemeesterbesluit - betekent dat garages en opritten binnen de afgesloten zone tijdelijk niet bereikbaar zijn. Voertuigen mogen er ook niet wegrijden. Ook voertuigen voor leveringen zijn tijdens de periode van afsluiting niet toegelaten in de afgesloten zone.

Dezelfde maatregelen bij een finale op zondag

Als de Rode Duivels doorstoten naar een eventuele finale op zondag 15 juli (wedstrijd om 17 uur) gelden dezelfde maatregelen vanaf het einde van de dierenmarkt tot 24 uur 's nachts. Deze maatregelen worden niet ingevoerd bij een kleine finale.

Geen uitbreiding terrassen

Het afsluiten van de Corbiestraat betekent niet dat de horeca-uitbaters de bestaande terrassen mogen uitbreiden met extra tafels of andere constructies. Het bestaande terrassenreglement blijft van kracht, alsook het GAS-reglement dat stelt dat er geen glazen buiten de terrassen mogen gebruikt worden. De politiediensten zullen hier strikt op toezien. We excuseren ons bij de bewoners voor de hinder en danken hen voor het begrip.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto