U bent hier

Coronavirus - Ziekenhuis in Mol zoekt psychologen en artsen voor mentale bijstand van personeel

Mol
26.03.2020 - 13.31u
Door: Mark Jaspers

Wim Caeyers, burgemeester van Mol, heeft een dringende oproep gelanceerd voor vrijwillige psychologen en artsen die het personeel van het H. Hartziekenhuis mentaal kunnen bijstaan. Kandidaten kunnen zich aanmelden op de website van de gemeente.

"Artsen en verplegend, verzorgend, administratief en ondersteunend personeel van het H. Hartziekenhuis leveren momenteel schitterend werk", zegt Caeyers in zijn oproep.

"Zij beleven de coronacrisis vanop de eerste rij: enorm ingrijpend en stressvol! De combinatie werk, thuis en gezondheid weegt, na enkele weken hard werken, mentaal en fysiek door. Het ziekenhuis doet daarom een dringende oproep naar vrijwillige psychologen en artsen die de medewerkers mentale bijstand willen bieden in deze moeilijke tijden."

Het ziekenhuis is op zoek naar klinisch psychologen, traumacoaches, 'second victimcoaches' en maatschappelijk werkers die met rouw of verdrietverwerking bezig zijn. Ook artsen die een bijkomende opleiding hebben gehad in 'second victim' of traumabegeleiding, zijn welkom. (Belga)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto