'Whatever you dream, together #wemakeitpossible!'. Met deze titel lanceerden Heylen Group uit Herentals en Medialife vorig jaar de gloednieuwe corporate video van Heylen Group.

Die corporate video eindigde nu in de top 3 van de beste 'Corporate Image Films 2020' volgens de Golden Awards of Montreux, die Internationale awards uitdeelt voor de meest voortreffelijke ideeën binnen Advertising, Digital en Events.

In opdracht van de Kempense Heylen Group ging Medialife in 2018 aan de slag met de uitwerking van de corporate movie van de groep.

'We zijn een familieholding met een buy-and-build strategie en focussen hierbij op langetermijninvesteringen. Hierin staan ons ondernemerschap en ons doorzettingsvermogen centraal.

Hoe krijgen we dit uitgelegd buiten het kader van onze vertrouwde kantooromgeving?', klonk de opdracht. Met die boodschap in het achterhoofd, trok Medialife met een mooi scenario, een cameraman en een dronepiloot naar verschillende locaties in Amsterdam, de Ardennen, Riemst en Hasselt.

Top 3 in categorie 'Corporate Image Film'

De Golden Award of Montreux eert bedrijven en individuen die inzetten op de creatie van geweldige advertising, multimedia en evenementen binnen de culturele omgeving van televisie en muziekfestivals.

Dit onder de noemer 'communicatie is een deel van de alomvattende wereld van de creativiteit'. Elke inzending, en dat waren er dit jaar 185, wordt bij inzending steeds onder de loep genomen door een internationale jury die samengesteld is uit CEO's, filmmakers, Art Directors en creatives afkomstig uit 16 landen van over de hele wereld. 'Whatever you dream, together #wemakeitpossible', zoals de film heet, haalde de top 3 in de categorie 'Corporate Image Film'.

Bekijk de film via deze link

Heylen Corporate Movie 2020 from boostU on Vimeo.