Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Corpus Sanum met wervelende Dansshow De Pré Historie @cc 't Schaliken - vid

Corpus Sanum Dansshow
URL

Corpus Sanum blijft een toonaangevende turnvereniging met een succesvolle nationale reputatie.  Vanavond presenteerden hun dynamische dansteams van adults tot youngsters - en de knappe G's - een wervelende dansshow in een goed gevulde schouwburg cc 't Schaliken in Herentals.

Ook nog morgen zondag 30 april om 14u kan je 'Corpus Sanum-gewijs' het alom gekende concept van De Pré Historie komen bewonderen. De dansers loodsen jullie mee door de voorbije decennia aan de hand van leuke weetjes en nog leukere moves en muziekjes.

Fun gegarandeerd, dus verzeker je nog snel van een plaatsje en kom de dansers aanmoedigen.  Er zijn nog maar een paar tickets aan de kassa tegen €12. 

Als je dan nog weet dat chef technicus John Van Opstal van 't Schaliken de technische regie in handen heeft samen met de sublieme Corpus Sanum-crew, weet je dat het alweer een top productie wordt.   

Naast het sportieve aspect heeft Corpus Sanum in Herentals en Neteland omgeving ook een belangrijke sociale invloed gehad op enkele generaties. In de jaren ‘90 werd de club omgevormd tot een vzw structuur. De club heeft vandaag ongeveer 550 leden.

Foto's NNieuws.

Corpus Sanum Dansshow

Deel dit artikel