Na een formidabele hete sportzomer 2018 met het WK voetbal, Tour de France, de Europese kampioenschappen en in Herentals een fantastisch criterium, start Turnvereniging Corpus Sanum in de 2e week van september haar 47e seizoen.

De prestaties van de Belgische gymnastiekploeg op het EK, met mooie resultaten en vooral de titel van Nina Derwael aan de brug maakten zij een geweldige promotie voor de turnsport.

De lessen voor de recreatieve groepen van Corpus Sanum starten in Morkhoven op
zaterdag 8 september en in Herentals gaan ze op maandag 10 september van start.
Iedereen kan een gratis proefles volgen en krijgt na deze les alle informatie mee voor een aansluiting.

Je kan aansluiten een gans seizoen lang en iedereen die lid is, ontvangt een
formulier voor het ziekenfonds waarmee men een gedeelte van het lidgeld kan terugtrekken.

De volledige uurrooster kan je terugvinden op de website www.corpussanumherentals.be .

Net als vorig seizoen kan je ONLINE inschrijven via een formulier op de website.
Lidgelden zijn democratisch laag en beginnen vanaf 95,00 euro voor een gans seizoen. De wedstrijdgroepen zijn voor sommigen al gestart op 1 augustus en iedereen start vanaf 1 september.

In de 1e week van oktober neemt de Trampolineploeg deel aan de Internationale wedstrijd van de Loule-cup in Portugal.

Data van enkele activiteiten zijn zaterdag 6 oktober voor de annenkoekendag en zaterdag 17 november voor de jaarlijkse EETDAG in zaal "De Vrede" Sint Jozef Olen.

NIEUW dit jaar bij Corpus Sanum is een les BBB. Deze gaat door op maandag van 19u tot 20u in de danszaal van de Vossenberg. Wil jij ook aan je figuur werken en je conditie op peil houden in gezellig groepsverband? BBB is een figuurtraining voor het hele lichaam.

Met gerichte spieroefeningen versnelt het verbrandingsproces op de borsten, buik en billen, verbeteren we de houding en bevorderen we de conditie Bij de Herentalse Turnvereniging Corpus Sanum vindt men een aanbod van recreatie turnen,Hiphop tot competitie gymnastiek (toestelturnen, Trampoline en Tumbling) en van jong tot oud aan zeer democratische prijzen. Uiteraard blijft Corpus Sanum zich inzetten voor personen met een beperking, die welkom zijn bij de G-groepen (dans en gym).

De Zumbagroep gaat zijn 6e seizoen in en wie al is komen meedoen weet dat het van goede kwaliteit en voor een zacht prijsje is. De groepen van Herentals zijn bijna allemaal ondergebracht in de accommodatie van het stedelijk sportcomplex Vossenberg. In Morkhoven gaan de lessen door in de turnzaal van de basisschool "De Wegwijzer".

Corpus Sanum beschikt over 40 bekwame lesgevers, waarvan de meeste nog elk jaar bijscholingen volgen. Talenten uit de recreatieve groepen kunnen op het einde van het seizoen deelnemen aan talententesten.

Wie hieruit wordt uitgekozen krijgt een kans, zonder verplichting, in een wedstrijdploeg. Voor meer inlichtingen kan je terecht vanaf maandag 10 september op tel. 014/222338 of corpus.sanum@telenet.be