Op de Interclubwedstrijden  Tumbing en Trampoline van de voorbije 2 weken hebben de wedstrijdgymnasten Trampoline en Tumbling van  Corpus Sanum het nieuwe seizoen voorbereid. Naast meer dan 20 ereplaatsen wonnen de Herentalsenaren 10 keer een gouden medaille. Deze Interclubwedstrijden gelden als ultieme voorbereiding op de Provinciale Voorronden van het nieuwe seizoen dat in januari 2014 van start zullen gaan.

In Hulshout, met traditioneel veel deelnemers waren er overwinningen op Tumbling  voor Lennert Leysen (pupillen recrea), Emma Den Hond (recrea miniemen en Lotte Leysen (C miniemen). Op Dubbelmini wonnen Robbe Eelen (C miniemen en Amber Michiels (C juniors).

In Oud Turnhout waren er niet minder deelnemers, in tegendeel. Op het hoogste schavotje kwamen voor Corpus Sanum op Dubbelmini opnieuw Amber Michiels (juniors C) en Xanthe Van Craen (benjamins. In de discipline Trampoline waren Jorien De Peuter (beloften C) en Rhodo Bervoets (miniemen A) de beste in hun categorie.

Het was voor alle gymnasten een goede voorbereiding voor het nieuwe wedstrijdseizoen, waar er nieuwe sprongen en oefeningen konden worden uitgeprobeerd. De gymnasten van Corpus Sanum zullen in januari er klaar voor zijn.

Foto : Amber Michiels goed voor 2 keer goud.