Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Correct parkeren bij voetbalwedstrijden KFC Nijlen noodzakelijk voor veiligheid

KFC Nijlen

De omgeving van de voetbalvelden van KFC Nijlen en van de pendelparking aan het station is sinds geruime tijd helemaal vernieuwd.

Om de veiligheid van alle weggebruikers te garanderen, werd een zone 30 ingevoerd en er komt ook een fietszone. De derde stap is toezien op het correcte gebruik van de nieuwe parkeermogelijkheden.

Bij voetbalwedstrijden en/of trainingen op het sportcomplex van KFC Nijlen gebeurt het dat er auto’s foutief geparkeerd staan in de bermen of op de voetpaden in de omgeving. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen, met name voor stappende en fietsende weggebruikers én de vele kinderen die naar deze omgeving komen. Parkeren op de bermen/voetpaden of elders in de Graanweg is daarom verboden.

Sensibilisering en toezicht

Chauffeurs worden hierop gewezen door sensibiliseringsborden. Daarnaast zal de lokale politie er ook meer toezicht op houden.

Tijdens thuiswedstrijden van de eerste ploeg van KFC Nijlen zet de club bovendien ook een steward in om indien nodig de mensen naar de pendelparking aan de spoorweg te verwijzen.

Graanweg, Nijlen, België

KFC Nijlen

Deel dit artikel