U bent hier

Corry Konings op Schlagerfestival 'Daar bij die molen'

Olen
09.03.2018 - 10.23u
Door: Herman Gezelle

Op vrijdag 6 juli is dé zangeres van het Nederlandstalige levenslied, Corry Konings, te gast in Olen tijdens 'Daar bij die molen', het bekendste schlagerfestival van de streek. Onder de hoede van producer Pierre Kartner, ook wel bekend als vader Abraham, scoorde ze in 1971 de enorme hit 'Huilen is voor jou te laat' met haar groep De Rekels.

Ook als soloartieste blijft ze onverminderd populair en scoort ze hits met 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' en 'Adios amor'.

En er is nog meer ambiancemuziek te horen tijdens 'Daar bij die molen'. Om 19.00 uur zet het beroemde BV-koppel Sasha & Davy de feestavond in met een mix van eigen nummers en covers.

Zij worden gevolgd door Micha Marah, vooral bekend van liedjes als 'Tamboerke' en 'Ik ben zeventien', die de laatste jaren weer volop aan het optreden is. Om 21.00 uur maakt feestbeest Sam Gooris met zijn 'Basket sloefkes' zijn opwachting aan de molen.

De avond wordt afgesloten met Ronny Lee, de zanger-imitator die bekend werd met zijn optreden in de VTM Soundmixshow. Met covers van de grootste hits van o.a. Marco Borsato, André Hazes, Will Tura, Jan Smit, Willy Sommers en Clouseau houdt hij het feest helemaal op gang.

Tickets voor dit schlagerfestival zijn binnenkort verkrijgbaar via www.keizerkarelolen.be

Praktisch:

Op vrijdag 6 juli
Start optredens om 19.00 uur, deuren open om 18.00 uur
Terrein van de Buulmolen, Industrielaan z/n

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto