Op het provinciaal domein De Schorre in Boom heerst momenteel een drukke bedrijvigheid, want de opbouw van het splinternieuwe event Countrylife is er immers in volle gang.

Het wordt een inspirerend outdoor evenement dat zich richt op liefhebbers van het buitenleven, levensgenieters en actieve meerwaardezoekers.



De beurs wordt opgebouwd rond zes centrale thema's: paardensport, jacht, hengelsport, SUV&4X4, landelijk wonen en actieve buitensporten. De eerste editie gaat door tijdens het aankomende paasweekend en belooft alvast een bijzonder interessante belevenis te worden.


Voor de actieve levensgenieter

Countrylife wordt dé jaarlijkse ontmoetingsbeurs voor en door mensen met een passie voor outdoor en country living.

Dit splinternieuwe evenement wordt georganiseerd en begeleid door toppers in hun vakgebied en staat garant voor beleving en nieuwe tendensen op het gebied van paardensport, jacht, hengelsport, SUV&4X4, landelijk wonen én actieve buitensporten.

Ook de smaakpapillen van de bezoekers worden verwend tijdens het evenement. Zo kan je ter plaatse bij verschillende foodtrucks heerlijke en gevarieerde gerechten bestellen. Gezelligheid en variatie troef op het groot terras.

Nog nooit zoveel te beleven op een beurs

In het paardensport gedeelte is er op zaterdag, zondag en maandag doorlopend een paardenshow. Op de stand van Paardensport Vlaanderen kunnen de jongsten een stokpaardjesparcours afleggen.

Bij de hengelsport zijn er enorm veel mogelijkheden om zaken uit te proberen: een initiatie vissen op alle niveaus en voor alle segmenten, een Belly Boat testen, een initiatie kano bouwen, enz. In het jachtgedeelte kun je jouw talent een kans geven bij SimShoot; 's Werelds meest geavanceerde, mobiele, interactieve simulator voor jager, sportschutter en complete beginneling.

Een balletje slaan kan op de stand van Beats of Golf. Op de stand van Stihl Timbersports, een internationale sportserie in competitief houthakken, kun je kijken naar specialisten die je onderdompelen in de kunst van het carven.

Bij de honden zijn er doorlopend demo's, afwisselend in het water en op het land: zo krijg je een duidelijk beeld van de specifieke eigenschappen van elk hondenras.

Geert Simoen, organisator: "Na heel wat succesvolle edities in het buitenland, zijn we blij dat we deze succesformule eindelijk ook in België kunnen lanceren.

Het provinciaal domein De Schorre in Boom is dan ook onze gedroomde locatie en momenteel wordt alles klaar gemaakt om een mooie eerste editie van dit evenement neer te zetten. We kijken er alvast naar uit om dit aankomende paasweekend onze eerste bezoekers te mogen verwelkomen!"

PRAKTISCH:

Countrylife
De Schorre - Boom
Gedurende het volledige paasweekend
van vrijdag 15 tot en met paasmaandag 18 april.

alle info via www.countrylife-event.be