Dinsdag 26 december 2e kerstdag is er de Crazy Kroegentocht in de cafés onder aan de Heistse berg. Voor het goede doel : Proper drinkwater door middel van waterputten in de arme regio's van Cambodja, in samenwerking methttp://www.madmonkeyhostels.com/giving-clean-water.

De dj's van de gekende discotheken in Heist van de jaren 80 & 90 halen weer de beste platen van die tijd boven en toveren zo de sfeer weer terug van het bruisende uitgangsleven van toen.

De ambiance van den Eden, de Belpop New wave en beat van de Cité club de disco en jive van dancing James , de eerste house en dance uit de Box ,de muziek van de ijsbaan, de alternatievere muziek en ambiance van de Folie's de Bonaparte.

Met dj's Dolle Jo, Piet Keizer, Wim de Koninck, Patje the Fox en Raf Verelst, Bart Smolders, David Truyers, Guy Folie, Tim Corthout, Filip Decibel en verder overal ook de resident dj's. Wederom een dikke stip in je agenda 26 december vanaf 20u, gratis toegang in cafés 't Hoekske, Place TO Be, Den oude ketel, 't Pleintje, Den Hosp en de winter Moose bar in het centrum van Heist.