U bent hier

Crazy Kroegentocht Heist Op Den Berg

Heist op den Berg
15.12.2019 - 16.55u
Door: Mark Jaspers

Heistse café's zorgen voor drinkwater in Cambodia. En krijgt internationaal gevolg..

Voor de 4de keer wordt er op 2de kerstdag, donderdag 26 december vanaf 21u in Heist-onder-den-berg de Crazy kroegentocht georganiseerd in de café s, de winterbar, en nieuw dit jaar, platenbar Toekan.

Als wederdienst voor de Dj's die gratis komen draaien doneert elk cafe een drink-waterput in Cambodia aan de organisatie www.CBAVC.org waar de Heistse Raf Verelst mee van aan de wieg stond.

Nieuw dit jaar is dat de Dj's van het vroegere Heistse uitgangsleven vanaf dit jaar versterkt worden met de huidige generatie dj helden die in en rond Heist iedereen laten dansen en uiteraard zijn ook de resident dj's weer van de party.

Elk café krijgt net als vorig jaar een bepaald muziekgenre mee. Disco in den Hosp,90's in de Moosebar,pop/rock in 't Pleintje,New wave in 't Hoekske, Retro in de Place TO be, Ketelmuziek in de Ketel en in de nieuwkomer Toekan dompelt je onder in Funk ,& Soul

Dj's van dienst zijn Bart Smolders Liberty, Filip (ijsbaan) Decibel, Raf Verelst, Patje The Fox, Gerd Van Lede, Tone, Sam, Kings of noise, Harry Hellafonte & Funky Fox, Pheabs, Datix, Henky en Milano

Nog nieuw en uniek is dat dit concept internationaal gevolg kent. Hostel Mad monkey in Siem Reap & Phnom Phen in Cambodia organiseert gelijklopend met Heist deze actie.

Tot dan!
Meer info op fb pagina Crazy kroegentocht

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto